Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Golf

De golf is geinspireerd op het bekende werk van Hokusai. Deze golf is gemaakt met een andere bedoeling. De verschillende groottes van de waterdelen geven aan hoe snel ze bewegen, hoewel het een stilstaand beeld is. Een contradictie.

€1250,00

Hartbrein

Het is opmerkelijk hoeveel men volhoudt in het dagelijks taalgebruik dat het hart het centrum van een wezen is, verbonden aan vergaande gevoelens van leven, geluk, liefde, passie en eer. "Met hart en ziel, ik zweer op mijn hart, ik hou van je met heel mijn hart etc. "Dit terwijl al lang bekend is dat deze emoties in het brein zetelen. Het werk heeft bloedbanen die uitgeknipt zijn en erop geplakt, hetgeen enige diepte geeft. De hele vorm is op foam geplakt van een centimeter dik, en dat geheel weer op een zwart, vierkant stuk hout.

€950,00

Levensboom

De levensboom die bestaat uit een ronde vorm die weer bestaat uit ronde vormen ad infinitum, zodoende de oneindigheid te representeren.

€850,00

Levenslijn

Het ei kan elk moment een nieuw leven tevoorschijn toveren. Echter er was al leven voor dit moment en er zal leven zijn na nu. Zoals een hartmonitor zijn ups en downs weergeeft zo geeft de barst dat ook, eindigend in een flatliner.

€350,00

Tunnel naar het verleden

Plantaardige vormen en tempelachtige fragmenten storten in de tunnel van de tijd naar beneden, verkruimelend in de vergetelheid.  Het werk komt op een scherm niet tot zijn recht. Het is extreem gedetailleerd en kent verschillende lagen papier. Het is veilig achter glas zodat de breekbaarheid van het papier niet een probleem is.

€6000,00

Mama's kindje

De tattoo geeft duidelijk blijk van een vergaande liefde voor moeder. Welk lichaamsdeel we hier zien laat ik in het midden.

€1800,00

Zelfportret

Alles in deze wereld is gemaakt van vibrerende balletjes, de sub-atomaire deeltjes. Wij staan daar zelden bij stil. Ook is onze contour niet zo vastomlijnd als we waarnemen. We hebben constant deeltjes om ons heen, zoals dode huid, haaruitval etc. Misschien wel een soort aura.

€500,00

Regen

Regen is relatief.

€120,00

Disney dead

Disney plundert stelselmatig de Europese cultuur en in een Umwertung aller Werte stort het deze cultuur in een gesimplificeerde versie over onze kinderzieltjes weer uit. Meestal reduceert Disney het leven tot een strijd tussen goed en kwaad. Dit werk is een commentaar daarop. 

€35,00

Bob Ross kwaadaardige eekhoorn

Bob Ross is misschien wel de bekendste schilder van onze tijd. Hij maakt kitsch en mensen vinden dat mooi. Hij hanteert een techniek waarbij het meeste al op zijn penseel gebeurt. Met 1 streek staat er een hele bladerpartij. Ik wachtte steeds in spanning af tot hij zijn haardos in zijn palet zou dopen en in 1 keer een heel schilderij zou neerzetten :}  Hij had het steeds over zijn happy little rascals: de squirrels. Deze eekhoorn is echter des duivels.

€50,00

Breinemmer

Het brein beheerst al onze functies. Maar welke waarde hechten we eraan?

€1000,00

Man in trance

Deze man houdt een gloeiend hete metalen pot vast maar voelt geen pijn omdat hij in trance is. Hij loopt in een optocht ter ere van de God Skanda zoals zovele mensen boven zichzelf uitstijgen tijdens een van de vele religieuze feesten in het Zuiden van India. De man heeft het vooprkomen van een standbeeld.

€350,00

Liefde voor mama

Geinspireerd op wijdverbreide tatoeages die de liefde voor moeder betreffen. Hier gaat die liefde misschien wat ver.

€35,00

Trap van de evolutie

De mensheid moet verder, naar boven, vooruit. Anders gaat het bergafwaarts. Dit is een trap gemaakt van menselijk vlees. zodoende zegt het iets over de evolutie van de mensheid.

€550,00

Endless corridors

In een zuid-Indiase tempel wordt de Garbha Griha (baarmoederkamer) omgeven door een rondgang waar men van alles tegen kan komen.

€450,00

Overdracht

In a South-Indian temple the temple elephant is recieving a coin to give a blessing on the head in return.

€300,00

Wegenbouwer tegengehouden door natuur

Deze machine wilde een weg aanleggen maar de natuur stak er een stokje voor.

€250,00

zonder titel

Ik laat het aan de toeschouwer over om te zien wat hij/zij wil zien.

€250,00