Meestal zijn de tekeningen qua grootte 1 meter bij 1 meter. Soms in relief aangebracht op foam en hout, andere achter glas en eventueel met passe-partout.

uit 2013 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Golf

2020

De golf is geinspireerd op het bekende werk van Hokusai. Deze golf is gemaakt met een andere bedoeling. De verschillende groottes van de waterdelen geven aan hoe snel ze bewegen, hoewel het een stilstaand beeld is. Een contradictie.

Hartbrein

2020

Het is opmerkelijk hoeveel men volhoudt in het dagelijks taalgebruik dat het hart het centrum van een wezen is, verbonden aan vergaande gevoelens van leven, geluk, liefde, passie en eer. "Met hart en ziel, ik zweer op mijn hart, ik hou van je met heel mijn hart etc. "Dit terwijl al lang bekend is dat deze emoties in het brein zetelen. Het werk heeft bloedbanen die uitgeknipt zijn en erop geplakt, hetgeen enige diepte geeft. De hele vorm is op foam geplakt van een centimeter dik, en dat geheel weer op een zwart, vierkant stuk hout.

Levensboom

2020

De levensboom die bestaat uit een ronde vorm die weer bestaat uit ronde vormen ad infinitum, zodoende de oneindigheid te representeren.

Levenslijn

2020

Het ei kan elk moment een nieuw leven tevoorschijn toveren. Echter er was al leven voor dit moment en er zal leven zijn na nu. Zoals een hartmonitor zijn ups en downs weergeeft zo geeft de barst dat ook, eindigend in een flatliner.

Oeroboros

2019

Een eeuwenoud symbool van wederkerigheid en oneindigheid.

Tunnel naar het verleden

2019

Plantaardige vormen en tempelachtige fragmenten storten in de tunnel van de tijd naar beneden, verkruimelend in de vergetelheid.  Het werk komt op een scherm niet tot zijn recht. Het is extreem gedetailleerd en kent verschillende lagen papier. Het is veilig achter glas zodat de breekbaarheid van het papier niet een probleem is.

Disney dead

2013

Disney plundert stelselmatig de Europese cultuur en in een Umwertung aller Werte stort het deze cultuur in een gesimplificeerde versie over onze kinderzieltjes weer uit. Meestal reduceert Disney het leven tot een strijd tussen goed en kwaad. Dit werk is een commentaar daarop.